An Evidence-based Approach to Phytochemicals and Other Dietary Factors 2013

دانلود کتاب پزشکی یک رویکرد مبتنی بر شواهد به مواد شیمیایی گیاهی و سایر عوامل غذایی

ناشر: Thieme
نویسنده

Jane Higdon, Victoria J. Drake

تعداد صفحه‌ها

304

نوع فایل

epub, pdf

حجم

7 Mb

سال انتشار

2013

89,000 تومان

دانلود ۳۰.۰۰۰ کتاب پزشکی فقط با قیمت یک کتاب و ۹۹ هزار تومان !
توضیحات

تمجید از نسخه اول:

من این مطالعه را به پزشکان، متخصصان تغذیه، و سایر پزشکان سلامت و همچنین عموم مردم آگاه به سلامت توصیه می کنم. آنچه را که باید بدانید را به صورت مختصر و جامع نشان می دهد. مجله آمریکایی شیوه زندگی

اکنون در ویرایش دوم کاملاً به روز شده، رویکرد مبتنی بر شواهد به مواد شیمیایی گیاهی رژیمی و سایر عوامل تغذیه ای i> یک منبع قابل اعتماد برای همه متخصصان سلامت است که نیاز به تفسیر اطلاعات انفجاری در مورد نقش رژیم گیاهخواری در سلامت و بیماری دارند. این انبوهی از داده‌های علمی دقیق و بررسی‌شده درباره غذاهای گیاهی، فیتوکمیکال‌های رژیمی و مکمل‌های غذایی را گرد هم می‌آورد و شامل اطلاعاتی در مورد توصیه‌های مصرف پایه، منابع غذایی، تداخلات مواد مغذی و دارو، مواد شیمیایی گیاهی در پیشگیری از بیماری، اثرات نامطلوب بالقوه، و خیلی بیشتر از بیشتر

ویژگی های ویژه:

  • همه فصل ها اصلاح و به روز شده اند، با بخش های جدید در مورد کولین، کوآنزیم Q10، ال-کارنیتین، اسید لیپوئیک و سایر عوامل رژیمی
  • سازماندهی منطقی برای دسترسی سریع به اطلاعات: با مزایای مبتنی بر شواهد میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل، غلات کامل، قهوه و چای شروع می شود. در ادامه به داده های علمی و بالینی در مورد فیتوکمیکال های رژیمی فردی و کلاس های فیتوکمیکال ها، از جمله کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، فیبر و موارد دیگر می پردازد
  • خلاصه ها در پایان هر فصل برای بررسی سریع
  • بررسی شده توسط متخصصین در این زمینه، اطمینان از دقیق بودن و به روز بودن تمام مطالب
  • یک پیوست خوب طراحی شده نه تنها شامل یک اشاره سریع به بیماری ها، غذاها و محل یافتن آنها در این کتاب، بلکه جداول مفیدی در مورد فعل و انفعالات فیتوشیمیایی با داروها، تعاملات فیتوشیمیایی با مواد مغذی، غذاهای غنی از مواد شیمیایی گیاهی. خلاصه ای از شاخص گلیسمی کربوهیدرات های رژیم غذایی. و یک واژه نامه جامع از اصطلاحات

ایده آل برای متخصصان تغذیه و متخصصان تغذیه، این کتاب به طور دقیق حجم عظیمی از تحقیقات اپیدمیولوژیک و بالینی را خلاصه می کند و بر اهمیت رژیم غذایی غنی از مواد شیمیایی گیاهی نسبت به مکمل های غذایی تاکید می کند. و پرستاران و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی که نیاز به آموزش بیماران در مورد انتخاب های غذایی مناسب دارند. دانش‌آموزان در برنامه‌های تحصیلات تکمیلی در رشته‌های تغذیه، علوم غذایی، داروسازی، و رشته‌های مرتبط با سلامت نیز اطلاعات دقیق و علمی دقیقی برای تحصیل خود خواهند یافت.

توضیحات(انگلیسی)

Praise for the First Edition:

I highly recommend this monograph for physicians, dietitians, and other health practitioners as well as the health-aware public. It captures what you need to know in a succinct but comprehensive fashion. -- American Journal of Lifestyle Medicine

Now in a completely updated second edition, An Evidence-based Approach to Dietary Phytochemicals and Other Dietary Factors is a trusted resource for all health professionals who need to interpret the explosion of information on the role of a plant-based diet in health and disease. It consolidates a wealth of scientifically accurate, peer-reviewed data on plant foods, dietary phytochemicals, and dietary supplements, and includes information on essential intake recommendations, dietary sources, nutrient and drug interactions, phytochemicals in disease prevention, possible adverse effects, and much more.

Special features:

  • All chapters revised and updated, with new sections on choline, coenzyme Q10, L-Carnitine, lipoic acid, and other dietary factors
  • Logically structured for quick access to information: begins with the evidence-based benefits of fruits and vegetables, legumes, nuts, whole grains, coffee, and tea; and goes on to the scientific and clinical data on individual dietary phytochemicals and classes of phytochemicals, including carotenoids, flavonoids, fiber, and more
  • Summaries at the end of each chapter for rapid review
  • Peer-reviewed by experts in the field, ensuring that all material is accurate and up-to-date
  • The well-constructed appendix includes not only a quick reference to diseases and foods and where to find them in the book, but also useful tables on phytochemical-drug interactions, phytochemical-nutrient interactions, and phytochemical-rich foods; a summary of the glycemic index of dietary carbohydrates; and a comprehensive glossary of terms

Concisely synthesizing a huge amount of epidemiological and clinical research, and emphasizing the importance of a phytochemical-rich diet over dietary supplements, this book is ideal for nutritionists, dieticians, nurses, and other health care professionals who need to educate patients about sound food choices. Students in graduate programs in nutrition, food science, pharmacy, and allied health fields will also find the abundance of rigorous, scientifically accurate information essential in their studies.