این کار اطلاعات به روز شده ای را در مورد مطالعات شیمیایی، دارویی، و بالینی و استفاده های تاریخی از گیاهان غذایی رایج چینی ارائه می دهد. که توسط متخصصان محلی در این زمینه تالیف شده است، خواننده با هر یک از گیاهان دارویی با یک مرور زمانی مختصر از ادبیات چینی در مورد استفاده های تغذیه ای گیاهان، با فصل هایی که به هر گیاه انتخاب شده شامل عکس های رنگی از هر گیاه اختصاص دارد، معرفی می شود. علاوه بر این، حروف چینی و همچنین نشانه هایی از نام های گیاه شناسی لاتین و ساختارهای شیمیایی ترکیبات فعال شناخته شده نیز ارائه شده است. طراحی شفاف مزایای سلامتی را که قرنها مورد مطالعه قرار گرفتهاند، از جمله دادههای بالینی و سمشناسی فعلی بررسی میکند. طیف گسترده ای از گیاهان طب سنتی چینی (TCM) از نظر مناسب بودن آنها در رژیم غذایی روزانه برای حفظ سلامت عمومی یا پیشگیری از بیماری مورد بررسی قرار می گیرند. در دهههای گذشته، محصولات بهداشتی طبیعی، مکملهای غذایی، غذاهای کاربردی یا مواد مغذی در غرب به دلیل تقاضای فزاینده برای محصولات مراقبتهای بهداشتی غیردارویی ظهور کردهاند. پیشگیری و درمان بیماری در طب سنتی چینی شامل استفاده از غذاها و داروهای گیاهی به صورت یکپارچه است، بنابراین گیاهان تغذیهای چینی که هزاران سال در طب سنتی چینی استفاده میشوند میتوانند منابعی برای توسعه مواد جدید، مؤثر و ایمن برای جذب باشند. فرصت هایی برای گسترش سریع در بازار جهانی.
Dietary Chinese Herbs: Chemistry, Pharmacology and Clinical Evidence 2015
89,000 تومان
دانلود کتاب پزشکی گیاهان غذایی چینی: شیمی، فارماکولوژی و شواهد بالینی
نویسنده |
Junzeng Zhang, Yanze Liu, Zhimin Wang |
---|---|
انتشارات |
Springer Vienna |
زبان |
English |
تاریخ انتشار |
2015-05-29 |
تعداد صفحهها |
802 |
نوع فایل |
epub, pdf |
حجم |
21 Mb, 8 Mb |
سال انتشار |
2015 |
This work presents up-to-date information on chemical, pharmacological, clinical studies and historical uses of common dietary Chinese herbs. Authored by native experts in the field, the reader is introduced to each herb with a brief chronological review of Chinese literature on dietary herb uses, with chapters dedicated to each selected herb including color photos for each herb. In addition, Chinese characters as well as the Latin botanical name indices, and chemical structures for the known active compounds are also provided. The clear layout examines the health benefits that have been studied for centuries, including current clinical and toxicological data. A wide range of Traditional Chinese Medicine (TCM) herbs are investigated for their suitability into daily diets for maintaining general wellness or disease prevention. In the past decades, natural health products, dietary supplements, functional foods, or nutraceuticals have emerged in the West due to the increasing demand for non-pharmaceutical healthcare products. Traditional Chinese Medicine disease prevention and treatment incorporates the use of foods, and herbal medicine in an integrated manner, and thus the dietary Chinese herbs in used in TCM for thousands of years could be sources for developing new, effective, and safe ingredients to capture the rapidly expanding opportunity in the global market place.