فلفل و دود: دستور پخت غذاهای کبابی، گریل و سایر غذاهای دوستدار آتش با ادویه و طعم ۲۰۲۳
Chiles and Smoke: BBQ, Grilling, and Other Fire-Friendly Recipes with Spice and Flavor 2023
دانلود کتاب فلفل و دود: دستور پخت غذاهای کبابی، گریل و سایر غذاهای دوستدار آتش با ادویه و طعم ۲۰۲۳ (Chiles and Smoke: BBQ, Grilling, and Other Fire-Friendly Recipes with Spice and Flavor 2023) با لینک مستقیم و فرمت pdf (پی دی اف)
| نویسنده |
Brad Prose |
|---|
ناشر:
Harvard Common Press
۳۰ هزار تومان تخفیف با کد «OFF30» برای اولین خرید
| سال انتشار |
2023 |
|---|---|
| زبان |
English |
| تعداد صفحهها |
192 |
| نوع فایل |
epub, pdf |
| حجم |
22 Mb |
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
🏷️
378,000 تومان
قیمت اصلی: ۳۷۸٬۰۰۰ تومان بود.
298,000 تومان
قیمت فعلی: ۲۹۸٬۰۰۰ تومان.
📥 دانلود نسخهی اصلی کتاب به زبان انگلیسی(PDF)
🧠 به همراه ترجمهی فارسی با هوش مصنوعی
🔗 مشاهده جزئیات
دانلود مستقیم PDF
ارسال فایل به ایمیل
پشتیبانی ۲۴ ساعته
توضیحات
معرفی کتاب فلفل و دود: دستور پخت غذاهای کبابی، گریل و سایر غذاهای دوستدار آتش با ادویه و طعم ۲۰۲۳
کباب پز خود را روشن کنید و با بیش از 65 دستور آشپزی فراموش نشدنی که طعم های قوی و جسورانه فلفل های تند را با دود و آتش ترکیب می کنند، بازی کباب پزی خود را ارتقا دهید.
زمان آن رسیده است که از گوشت بره با نمک و فلفل فراتر بروید! Brad Prose، توسعه دهنده حرفه ای دستور آشپزی و متخصص کباب پزی، کتاب کباب پزی ای ارائه می دهد که شبیه هیچ کتاب دیگری نیست. هر فصل شامل گوشت گاو، گوشت خوک، مرغ، غذاهای دریایی و سبزیجات است و طیف متنوعی از فلفل ها، از فلفل جالاپینو تند تا فلفل شیشیتو تلخ را در بر می گیرد. با دستور آشپزی هایی که شامل موارد زیر است، اتحاد جذاب دود و گرما را کشف کنید:
- گوشت گاو و بره: چای سونوران دودی، تاکو گوشت گاو هاریسا، استیک ترافل با فلفل شیشیتو ، تاکو استیک راسته با سس سیر و لیمو، لالی پاپ بره با ادویه ویندالو، بانی می با بره دودی باربیکیو
- مرغ: مرغ گریل شده با سس تاهینی و فلفل چیپوتله، درام استیک مرغ تاندوری ، مرغ گریل شده با سس آدبو با سس کرمی و گیاه ، مرغ گریل شده تینگا، بال مرغ انچیلادا، مرغ پوبلانو با بیکن و پنیر پیچیده شده
- گوشت خوک: شکم گوشت خوک ترد با سس چیمیچوری قرمز، انتهای سوخته شکم گوشت خوک چیپوتله با سس توت فرنگی و جالاپینو، دنده گوشت خوک با سس چیل ورده، کوفته گوشت خوک دودی چوریزو، ساندویچ کوفته گوشت خوک با چیل ، گوشت خوک گریل شده تندرلوین آل پاستور
- ماهی و غذاهای دریایی: هالیبوت پیچیده شده در پوسته ذرت با کره باسیلی و جالاپینو، اسکالپ گریل شده با کرم پوبلانوی سوخته ، میگو هولی هولی، شیشیتو، و سیخ اناناس، تابه میگو دودی با فلفل هاچ، خرچنگ گریل شده تاندوری، سالمون گریل شده با پوست انار و هاریسا
- پیش غذا: تخم مرغ شیطانی بیابانی، ذرت کرمی جنوب غربی، سالاد سیب زمینی شکر هاریسا، ماکارونی و پنیر با کرم فلفل جالاپینو، کدو گریل شده با لیمو و سرانو، سیب زمینی داغ ترد با موجو روخو و ورده، سیب زمینی دو بار پخته شده با بیکن چیپوتله
علاوه بر دستور آشپزی، برد نحوه زغال انداختن، آسیاب کردن، ترشی کردن، گریل کردن، و دود کردن فلفل ها را به شما آموزش می دهد و راه های بی پایان برای جان بخشیدن به غذاهای شما را نشان می دهد. فلفل دلمه ای شیرین با ادویه ترشی می شود و گوشت و سبزیجات تر و تازه را تزیین می کند. انچو میوه ای کبابی می شود، آب می خورد، و به خمیری برای سس های خوش طعم آسیاب می شود. دنده گوشت خوک آهسته دود می شود و در خورشت پوبلانو و سبزیجات درخشان قرار می گیرد و در دهان شما آب می شود.
گرما را بالا ببرید و این طعم های جسورانه را به کباب پزی بعدی خود ببرید.
فهرست کتاب:
۱. جلد
۲. عنوان
۳. فهرست مطالب
۴. پیشگفتار
۵. مقدمه
۶. فصل اول: بیا شعله را زیاد کنیم
۷. فصل دوم: سینه گاو، همبرگر، گوشت گاو و گوسفند
۸. فصل سوم: بال، تینگا و دیگر غذاهای مرغ
۹. فصل چهارم: دنده، چوریزو و هر چیز مربوط به گوشت خوک
۱۰. فصل پنجم: هالیبوت، اسکالوپ، میگو، ماهی آزاد و غیره
۱۱. فصل ششم: سالاد، مخلفات و غذاهای اصلی گیاهی
۱۲. منابع
۱۳. سپاسگزاری
۱۴. درباره نویسنده
۱۵. فهرست دستور پختها بر اساس فلفل چیلی
۱۶. فهرست
۱۷. حق چاپ
توضیحات(انگلیسی)
Ignite your grill and elevate your barbecue game with more than 65 unforgettable recipes that combine the big, bold flavors of chiles with smoke and fire.
It's time to go beyond salt and pepper brisket! With Chiles and Smoke, professional recipe developer and pitmaster Brad Prose delivers a BBQ book unlike any other. Spanning beef, pork, chicken, seafood, and vegetables, each chapter also incorporates a variety of chiles, from spicy Jalapenos to bitter Shishito Peppers. Explore the alluring union of smoke and heat with recipes including:
- Beef and Lamb: Smoked Sonoran Chili, Harissa Beef Tacos, Coffee-Rubbed Tritip with Shishito Gremolata, Garlic Mojo Skirt Steak Tacos, Vindaloo-Spiced Lamb Lollipops, Smoked Lamb Barbacoa Banh Mi
- Chicken: Chipotle Tahini Grilled Chicken, Tandoori Butterflied Chicken Drums, Grilled Adobo-Rubbed Chicken with Creamy Herb Sauce, Grilled Chicken Tinga, Enchilada Wings, Bacon-Wrapped Cheesy Chicken Poblanos
- Pork: Crispy Pork Belly with Red Chimichurri, Chipotle Pork Belly Burnt Ends with Jalapeno Berry Sauce, Chile Verde Spare Ribs, Smoked Chorizo Meatballs, Roasted Chile Meatball Hero, Grilled Pork Tenderloin Al Pastor
- Seafood: Corn-Husk Wrapped Halibut with Jalapeno Basil Butter, Grilled Scallops with Charred Poblano Cream, Huli Huli Shrimp, Shishito, and Pineapple Skewers, Hatch Chile Smoked Shrimp Skillet, Tandoori Grilled Lobster, Planked Pomegranate Harissa Salmon
- Sides: Desert Deviled Eggs, Southwest Creamed Corn, Harissa Sweet Potato Salad, Creamy Jalapeno Popper Mac and Cheese, Lemon Serrano Grilled Summer Squash, Crispy Skillet Potatoes with Mojo Rojo and Verde, Chipotle Bacon Twice Baked Potatoes
In addition to the recipes, Brad walks you through how to char, grind, pickle, grill, and smoke chiles, demonstrating endless ways to liven up your meals. Sweet bell peppers are pickled with spices, topping mouthwatering meats and crisp vegetables. Fruity anchos are toasted, hydrated, and ground into pastes for flavorful marinades. Pork ribs are smoked slow and nestled into a stew of poblanos and bright vegetables before melting in your mouth.
Crank up the heat and bring these bold flavors to your next BBQ.
Table of Contents
1. Cover
2. Title
3. Contents
4. Foreword
5. Introduction
6. Chapter One: Let’s Heat Things Up
7. Chapter Two: Brisket, Burgers, Beef & Lamb
8. Chapter Three: Wings, Tinga & Other Chicken Dishes
9. Chapter Four: Ribs, Chorizo & Everything Pork
10. Chapter Five: Halibut, Scallops, Shrimp, Salmon & More
11. Chapter Six: Salads, Sides & Vegetable Main Dishes
12. Resources
13. Acknowledgments
14. About the Author
15. Recipes by Chile Index
16. Index
17. Copyright
دیگران دریافت کردهاند
مطالعات کالیفرنیا در غذا و فرهنگ: تحول رژیم غذایی آمریکایی ۲۰۲۳
California Studies in Food and Culture: The Transformation of the American Diet 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
برنامه ریزی تغذیه و غذایی دیابت برای دامیز ۲۰۲۳
Diabetes Meal Planning & Nutrition For Dummies 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
غذاهای خشک شده سریع و آسان در یک کیسه ۲۰۲۳
Quick & Easy Dehydrated Meals in a Bag 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
طعم ناپل: فرهنگ، غذا و آشپزی ناپل در سال ۲۰۲۳
Taste of Naples: Neapolitan Culture, Cuisine, and Cooking 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
تجربه حشیش شما: راهنمای مبتدی برای خرید ، رشد ، پخت و پز و شفابخشی با حشیش ۲۰۲۳
Your Cannabis Experience: A Beginner’s Guide to Buying, Growing, Cooking, and Healing with Cannabis 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
چای برای دامیز ۲۰۲۳
Tea For Dummies 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
سایر کتابهای ناشر
کتاب بزرگ فلفل هاچ: ۱۸۰ دستور پخت عالی با استفاده از فلفل چili مورد علاقه دنیا، ۲۰۲۳
The Big Book of Hatch Chile: 180 Great Recipes Featuring the World’s Favorite Chile Pepper 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
نگهداری: چاشنی ها: ۲۵ دستور پخت ۲۰۲۳
Preserved: Condiments: 25 Recipes 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
کتاب آشپزی Kamado Grill: تکنیک های ضد آب برای سیگار کشیدن & amp ؛کباب کردن ، به علاوه ۱۹۳ دستور العمل های خوشمزه ۲۰۲۳
The Kamado Grill Cookbook: Foolproof Techniques for Smoking & Grilling, plus 193 Delicious Recipes 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
کتاب آشپزی زودپز: بیش از ۷۲۵ دستور پخت تازه و خوشمزه برای زودپزهای برقی و روی اجاق گاز ۲۰۲۳
So Fast, So Easy Pressure Cooker Cookbook: More Than 725 Fresh, Delicious Recipes for Electric and Stovetop Pressure Cookers 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
طعم ناپل: فرهنگ، غذا و آشپزی ناپل در سال ۲۰۲۳
Taste of Naples: Neapolitan Culture, Cuisine, and Cooking 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
میز برنج: دستورهای آشپزی و داستان های کره ای برای تغذیه روح ۲۰۲۳
Rice Table: Korean Recipes and Stories to Feed the Soul 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
چای برای دامیز ۲۰۲۳
Tea For Dummies 2023
از: 200,000 تومان قیمت اصلی 200,000 تومان بود.129,000 تومانقیمت فعلی 129,000 تومان است.
✨ ضمانت تجربه خوب مطالعه
بازگشت کامل وجه
در صورت مشکل، مبلغ پرداختی بازگردانده می شود.
دانلود پرسرعت
دانلود فایل کتاب با سرعت بالا
ارسال فایل به ایمیل
دانلود مستقیم به همراه ارسال فایل به ایمیل.
پشتیبانی ۲۴ ساعته
با چت آنلاین و پیامرسان ها پاسخگو هستیم.
ضمانت کیفیت کتاب
کتاب ها را از منابع معتیر انتخاب می کنیم.
