کتاب آشپزی Kamado Grill: تکنیک های ضد آب برای سیگار کشیدن & amp ؛کباب کردن ، به علاوه ۱۹۳ دستور العمل های خوشمزه ۲۰۲۳
The Kamado Grill Cookbook: Foolproof Techniques for Smoking & Grilling, plus 193 Delicious Recipes 2023

دانلود کتاب کتاب آشپزی Kamado Grill: تکنیک های ضد آب برای سیگار کشیدن & amp ؛کباب کردن ، به علاوه ۱۹۳ دستور العمل های خوشمزه ۲۰۲۳ (The Kamado Grill Cookbook: Foolproof Techniques for Smoking & Grilling, plus 193 Delicious Recipes 2023) با لینک مستقیم و فرمت pdf (پی دی اف)

نویسنده

Fred Thompson

voucher (1)

۳۰ هزار تومان تخفیف با کد «OFF30» برای اولین خرید

سال انتشار

2023

زبان

English

تعداد صفحه‌ها

591

نوع فایل

epub, pdf

حجم

39 Mb

از: قیمت اصلی 200,000 تومان بود.قیمت فعلی 129,000 تومان است.

🏷️ قیمت اصلی: ۳۷۸٬۰۰۰ تومان بود. قیمت فعلی: ۲۹۸٬۰۰۰ تومان.

📥 دانلود نسخه‌ی اصلی کتاب به زبان انگلیسی(PDF)
🧠 به همراه ترجمه‌ی فارسی با هوش مصنوعی 🔗 مشاهده جزئیات

دانلود مستقیم PDF

ارسال فایل به ایمیل

پشتیبانی ۲۴ ساعته

توضیحات

معرفی کتاب کتاب آشپزی Kamado Grill: تکنیک های ضد آب برای سیگار کشیدن & amp ؛کباب کردن ، به علاوه ۱۹۳ دستور العمل های خوشمزه ۲۰۲۳

«یک راهنمای عالی برای کباب پز کما، با دستورالعمل های فوق العاده نه تنها برای کباب کردن، دود دادن و دود کردن، بلکه برای پخت و تفت دادن.» —کریس شلسینگر، نویسنده مشترک کتاب «هیجان کباب کردن» با شکل تخم مرغی یا بیضی شکل خاص خود، سرامیک عایق حرارت و آب بندی هوایی، کما رویایی برای دود دادن است که می تواند دماهای پایین و آهسته را تا دوازده ساعت بدون نیاز به ذغال اضافی حفظ کند. این “تنظیم و فراموش کردن” دود کننده ها است! علاوه بر دود دادن، فرد تامپسون، استاد کباب کردن، دریافته است که کما یک کباب پز همه کاره فوق العاده است. توانایی آن در حفظ دماهای دقیق به این معناست که می تواند تقریباً هر کاری را انجام دهد – کباب کردن، پختن، تفت دادن، بخارپز کردن، حتی پختن – که تضمین می کند نتیجه ای آبدار همراه با طعم دود خوشمزه خواهد داشت.

  • کتاب آشپزی کما حاوی 193 دستورالعمل خوشمزه برای همه چیز از گوشت گاو و شانه خوک گرفته تا غذاهای دریایی، مرغ، بره، سبزیجات و موارد دیگر است.
  • دامنه فعالیت های کما را کاوش کنید: گوشت بیکن و سوسیس خود را دود دهید؛ برای استیک های دنده ای با لعاب بوربن آن را روشن کنید؛ با یک میهمانی صدف به سبک قدیمی دوستان و خانواده را پذیرایی کنید؛ یا با کیک فاج با پخت کما، به وعده غذایی خود پایان دهید.
  • فرد شما را با اصول کما، یک فصل مقدماتی درباره همه چیزهایی که باید بدانید تا بهترین نتیجه را از کباب پز کما خود بگیرید، راه اندازی می کند.

“فرد تامپسون مانند شعله فکر می کند و همیشه می داند که هر ماده اولیه چه می خواهد … و چرا.” —پیتر کامینسکی، نویسنده مشترک کتاب «مالمن در آتش»


فهرست کتاب:

۱. روی جلد

۲. مطالب اولیه

۳. فهرست مطالب

۴. تقدیر و تشکر

۵. مقدمه

۶. فصل ۱: مبانی کامادو

۷. فصل ۲: دودی کردن در کامادو

۸. فصل ۳: گریل کردن در کامادو

۹. فصل ۴: بریان کردن در کامادو

۱۰. فصل ۵: بخارپز و تفت دادن در کامادو

۱۱. فصل ۶: پخت نان و شیرینی در کامادو

۱۲. فصل ۷: چاشنی‌ها، مارینادها و تزریق‌ها: اجزای اصلی طعم

۱۳. فصل ۸: سس‌ها: طعم نهایی

۱۴. نمایه

۱۵. عناوین بیشتر برای صنعتگران

۱۶. پشت جلد

۱۷. بیشتر کاوش کنید

توضیحات(انگلیسی)

"A great introduction to the kamado grill, with excellent recipes not just for grilling, smoking, and smoke-roasting but also for baking and braising." —Chris Schlesinger, coauthor of TheThrill of the Grill With its distinctive egg or oval shape, heat-insulating ceramics, and airtight seal, the kamado is a smoker's dream, able to maintain low and slow temperatures for up to twelve hours with no additional charcoal needed. It's the "set it and forget it" of smokers! In addition to smoking, grillmaster Fred Thompson has discovered that the kamado is a wonderful all-round grill. Its ability to maintain precise temperatures means it can take on most any task—grilling, roasting, braising, steaming, even baking—guaranteeing a succulent result infused with delicious smoke flavor.

  • The Kamado Grill Cookbook contains 193 lip-smackin'-good recipes for everything from brisket and pork shoulder to seafood, poultry, lamb, vegetables, and more.
  • Explore the reaches of what the kamado can do: smoke your own bacon and sausage; fire it up for Bourbon-Glazed Bone-in Ribeye Steaks; feed friends and family with an Old-Fashioned Oyster Roast; or end a meal with a kamado-baked Pig-Picking Fudge Cake.
  • Fred will get you started on the right track with Kamado Basics, a primer chapter on everything you need to know to get the very best results from your kamado grill.

"Fred Thompson thinks like a flame and always knows what every ingredient wants... and why." —Peter Kaminsky, coauthor of Mallmann on Fire


Table of Contents

1. Cover

2. Front Matter

3. Contents

4. Acknowledgments

5. Introduction

6. CHAPTER 1: Kamado Basics

7. CHAPTER 2: Smoking in the Kamado

8. CHAPTER 3: Grilling in the Kamado

9. CHAPTER 4: Roasting in the Kamado

10. CHAPTER 5: Steaming & Braising in the Kamado

11. CHAPTER 6: Baking in the Kamado

12. CHAPTER 7: Rubs, Marinades, and Injections: The Building Blocks of Flavor

13. CHAPTER 8: Sauces: The Final Flavor

14. Index

15. More Titles for Crafters

16. Back Cover

17. Discover More

دیگران دریافت کرده‌اند

شام در رم: تاریخ جهان در یک وعده غذایی ۲۰۲۳
Dinner in Rome: A History of the World in One Meal 2023

از: قیمت اصلی 200,000 تومان بود.قیمت فعلی 129,000 تومان است.

سایر کتاب‌های ناشر

شام در رم: تاریخ جهان در یک وعده غذایی ۲۰۲۳
Dinner in Rome: A History of the World in One Meal 2023

از: قیمت اصلی 200,000 تومان بود.قیمت فعلی 129,000 تومان است.

کتاب آشپزی کتو دامیز ۲۰۲۳
Keto Cookbook For Dummies 2023

از: قیمت اصلی 200,000 تومان بود.قیمت فعلی 129,000 تومان است.

✨ ضمانت تجربه خوب مطالعه

بازگشت کامل وجه

در صورت مشکل، مبلغ پرداختی بازگردانده می شود.

دانلود پرسرعت

دانلود فایل کتاب با سرعت بالا

ارسال فایل به ایمیل

دانلود مستقیم به همراه ارسال فایل به ایمیل.

پشتیبانی ۲۴ ساعته

با چت آنلاین و پیام‌رسان ها پاسخگو هستیم.

ضمانت کیفیت کتاب

کتاب ها را از منابع معتیر انتخاب می کنیم.