Microbial Fermentation and Enzyme Technology 2020

دانلود کتاب پزشکی تخمیر میکروبی و فناوری آنزیم

ناشر: CRC Press
نویسنده

Hrudayanath Thatoi, Keshab C. Mondal, Pradeep K. Das Mohapatra, Sonali Mohapatra

تعداد صفحه‌ها

362

نوع فایل

pdf

حجم

41 Mb

سال انتشار

2020

89,000 تومان

دانلود ۳۰.۰۰۰ کتاب پزشکی فقط با قیمت یک کتاب و ۹۹ هزار تومان !
توضیحات

کشف آنزیم ها به عنوان کاتالیزور زیستی منجر به پیشرفت های مختلفی در زمینه بیوتکنولوژی شده است. توانایی آنزیم‌ها در کاتالیز واکنش‌های شیمیایی مختلف هم in vivo و هم in vitro آنها را به کاربرد در صنایع مختلف از جمله مواد غذایی، خوراک، دارویی، تشخیصی، شوینده‌ها سوق داده است. صنایع نساجی، کاغذ و چرم، مواد شیمیایی خوب. تخمیر میکروبی و فناوری آنزیم عمدتاً بر تولید و کاربرد آنزیم ها در صنایع مختلف تمرکز دارد. علاوه بر این، همچنین پیشرفت‌های اخیر در مهندسی آنزیم به‌ویژه مواردی که در ایجاد و بهینه‌سازی پیکربندی‌های محصول از طریق فناوری آنزیم و تخمیر نقش دارند، مورد بحث قرار می‌دهد.

ویژگی های برجسته:

شامل تحقیقات و پیشرفت های جاری در زمینه جنبه های میکروبی در زمینه های مختلف مانند مواد غذایی، مواد شیمیایی است. ، داروها، فرآیندهای حیاتی و غیره

در مورد آنزیم های مختلفی که در تصفیه آلاینده های محیطی استفاده می شوند و کاربرد آنها در بخش های مختلف صنعتی بحث می کند.

بر تولید و کاربرد آنزیم ها در صنایع مختلف تمرکز می کند.

پیشرفت‌های اخیر در مهندسی آنزیم را در رابطه با کاربرد آن در نساجی، داروسازی، نانوبیوتکنولوژی، پردازش زیستی و بسیاری از زمینه‌های مرتبط دیگر برجسته می‌کند.

توضیحات(انگلیسی)

The discovery of enzymes as biocatalysts has led to various biotechnological developments. The capability of enzymes to catalyse various chemical reactions both in vivo and in vitro has led them to applications in various industries, such as food, feed, pharmaceutical, diagnostics, detergent, textile, paper, leather, and fine chemical industries. Microbial Fermentation and Enzyme Technology mainly focuses on production and application of enzymes in various industries. Further, it also discusses recent developments in enzyme engineering particularly those involved in creating and improving product formations through enzyme and fermentation technology.

Salient features:

Includes current research and developments in the area of microbial aspects in different fields like food, chemicals, pharmaceutical, bioprocess, etc.

Discusses various enzymes that are used in refinement of environmental pollutions and its application in different industrial sectors

Focuses on production and application of enzymes in various industries

Highlights recent developments in enzyme engineering with respect to its application in textile, pharmaceutical, nanobiotechnology, bioremediation and many other related fields.