بیماری قلبی عروقی همچنان عامل شماره یک مرگ و میر در آمریکای شمالی و در سراسر جهان است. هزینه های سرسام آور پزشکی در درمان بیماران مبتلا به این بیماری نیازمند رویکردی جایگزین برای پیشگیری یا کاهش پیشرفت آن است. در زمینه غذاهای کاربردی و بیماریهای قلبی عروقی، محققان بینالمللی اطلاعات پیشزمینه بهروزی را در مورد نقش غذاهای کاربردی و مواد مغذی در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی نشان میدهند.
با برجسته کردن فواید فیزیولوژیکی طیف وسیعی از غذاهای کاربردی، این کتاب به بررسی موارد زیر می پردازد:
- پاتوژنز عروق کرونر
- روش های ژنتیکی برای تقویت محرک های زیستی در غذاها و تکنیک های جدید استخراج اجزای زیست فعال برای توسعه غذاهای کاربردی
- شواهد بالینی و تجربی برای فواید قلبی عروقی و روغن ماهی گیاهی روغنها، بهویژه روغن بذر کتان
- li>
- اهمیت اسید فولیک در متابولیسم هموسیستئین و تأثیر آن بر بیماریهای قلبی عروقی
- شواهد بالینی و تجربی از فواید استرولهای گیاهی برای قلب و عروق
- اثرات مفید شراب، فرآورده های سیر، تخم مرغ، فیبر، کاکائو و شکلات و قهوه و چای بر قلب و عروق خونی اگرچه
در حالی که پیشرفت های قابل توجهی در درمان بیماری عروق کرونر قلب از طریق جراحی و دارو صورت گرفته است، باید پیشگیری از طریق رژیم غذایی و ورزش یک اولویت کلیدی در حفظ سلامت جمعیت سالخورده باقی بماند. متخصصان تغذیه، دانشمندان علوم غذایی و متخصصان سلامت متوجه خواهند شد که این کتاب درک آنها را از نقش بالقوه غذاهای کاربردی در مبارزه با بیماریهای قلبی عروقی قبل از نیاز به درمان تهاجمیتر، افزایش میدهد.