به لطف ابزارهای تحقیقاتی جدید و افزایش دقت علمی که با آن به کار می روند، علم پزشکی به درک بسیار قوی تری از رابطه پیچیده تغذیه با بیماری های دستگاه گوارش رسیده است.
مدیریت تغذیه برای اختلالات گوارشی مشارکت متخصصان برجسته در تغذیه و هضم را گرد هم میآورد تا رکوردی مختصر و جامع از پیشرفت در این زمینه تحقیقاتی را به خوانندگان ارائه دهد. علاوه بر بحث در مورد حوزه های سنتی تغذیه، یافته های کلیدی در مورد درمان های مدرن و نوآورانه را ارائه می دهد.
رویکردهای درمانی خاص برای مشکلات خاص گوارشی
در میان موضوعات خاص، بیماری سلیاک و ازوفاژیت ائوزینوفیلیک و مدیریت آنها از طریق رژیم غذایی را شرح می دهد. این مقاله به نقش تغذیه در درمان پانکراتیت حاد و بیماری کبد، نقش درشت مغذیها و ریز مغذیها در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، و نقش تغذیه و مکملهای غذایی در بیماری التهابی روده میپردازد. او در میان موضوعات نوظهور –
- راهنمای استفاده از پروبیوتیک ها برای تسکین سندرم روده تحریک پذیر و اسهال مرتبط با آنتی بیوتیک
- جراحی چاقی برای درمان چاقی
- سندرم روده کوتاه و پیوند روده کوچک
- گسترش استنت های فلزی مورد استفاده برای غلبه بر انسدادهای بدخیم در قسمت فوقانی دستگاه گوارش
- نقش تغذیه در درمان پانکراتیت حاد و بیماری کبد
فصل های کتاب به سیاست های ارزیابی تغذیه مدرن، تغذیه تزریقی و حمایت تغذیه ای در خانه اختصاص دارد. با در نظر گرفتن این تحولات اخیر، این کتاب با فصلی آغاز می شود که تاریخچه تغذیه درمانی در اختلالات گوارشی را بیان می کند. مدیریت رژیم غذایی اختلالات گوارشی با ارائه بینش پیشرفته در این زمینه، داده های حیاتی مورد نیاز برای تحقیقات بیشتر را در اختیار محققان قرار می دهد، در حالی که به پزشکان بینشی در مورد رویکردهای جدید برای درمان موثر ارائه می دهد.